Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Tražite tange u kojima će vaša koža biti poput pamuka? Probajte tange od merino vune. Vuna se dobiva od pasmine ovaca Merino. Uglavnom se uzgajaju u Australiji i Novom Zelandu, odakle dolazi većina proizvodnje merino vune. Merino donje rublje bilo je popularno ne samo kod žena, već i kod muškaraca. Funkcionalno donje rublje od merino vune ugrija...

Tražite tange u kojima će vaša koža biti poput pamuka? Probajte tange od merino vune. Vuna se dobiva od pasmine ovaca Merino. Uglavnom se uzgajaju u Australiji i Novom Zelandu, odakle dolazi većina proizvodnje merino vune. Merino donje rublje bilo je popularno ne samo kod žena, već i kod muškaraca. Funkcionalno donje rublje od merino vune ugrijat će vas, ali se u njemu nećete znojiti. Topla odjeća brzo upija znoj i ne smrdi.

Zašto nositi tange od merino vune?

Materijal merino vune ima niz prednosti. Mekana je, udobna i vrlo ugodna za kožu. Zato su gaćice i tange od merino vune vrlo osjetljive na najintimnije dijelove. Budući da je materijal prozračan i dobro odvaja znoj, čini i funkcionalnu odjeću. U ovimfunkcionalnim tangama možete se baviti bilo kojim zahtjevnim sportom i znati da se ne morate brinuti oko neugodnih problema s kožom. Merino vuna, kao ibambus, spada u prirodne funkcionalne materijale.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-4z 4 stavke
1-4z 4 stavke