Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Tko ne voli štedjeti prilikom kupovine? Svatko tko pažljivo pazi na svoj proračun pokušava kupiti kvalitetnu robu, idealno s popustom. Snižena roba ne znači nužno i nekvalitetnu robu. Samo znajte da kupujete od provjerenog i pouzdanog prodavatelja. Mnogi visokokvalitetni brendovi pripremaju događaje i rasprodajeza svoje kupce, zahvaljujući kojim...

Tko ne voli štedjeti prilikom kupovine? Svatko tko pažljivo pazi na svoj proračun pokušava kupiti kvalitetnu robu, idealno s popustom. Snižena roba ne znači nužno i nekvalitetnu robu. Samo znajte da kupujete od provjerenog i pouzdanog prodavatelja. Mnogi visokokvalitetni brendovi pripremaju događaje i rasprodajeza svoje kupce, zahvaljujući kojima oni mogu kupiti robne marke po povoljnijim cijenama.

Što znači proizvod s oštećenom ambalažom?

Robu s oštećenim pakiranjem obično možete kupiti s popustom od nekoliko desetaka postotaka. Sama roba nije oštećena. Amortizira se samo originalno pakiranje. Ambalaža robe može se oštetiti tijekom manipulacije u skladištu, u trgovini ili tijekom transporta. Pakiranje može biti ulubljeno ili samo malo oštećeno. Ova kategorija također uključuje robu koja nije zapakirana, na primjer, za pregled. Jedini minus koji proizvodi imaju je dotrajala ambalaža. Ako vas prvenstveno zanima kvaliteta robe i nije vam važno originalno pakiranje, takva kupnja je povoljna za vas. Prodaja robe s oštećenim pakiranjem jedan je od popularnih akcija sniženja, što uključuje, primjerice, besplatnu dostavu ili sniženo pakiranje.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Ocjena
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar