Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Tko ima najosjetljiviju kožu? Posebno djeca. Pri odabiru donjeg rublja stoga je iznimno važno obratiti pozornost na tkaninu od koje je izrađeno. Ako želite zaista kvalitetno donje rublje za djecu, potražite donje rublje s Öeko-Tex certifikatom. Imamo i donje rublje s Öeko-Tex certifikatom zamuškarce i žene. Zahvaljujući ovoj oznaci znate da kupu...

Tko ima najosjetljiviju kožu? Posebno djeca. Pri odabiru donjeg rublja stoga je iznimno važno obratiti pozornost na tkaninu od koje je izrađeno. Ako želite zaista kvalitetno donje rublje za djecu, potražite donje rublje s Öeko-Tex certifikatom. Imamo i donje rublje s Öeko-Tex certifikatom zamuškarce i žene. Zahvaljujući ovoj oznaci znate da kupujete donje rublje od sigurnih materijala.

Što je Öeko-tex oznaka?

Öeko-Tex je certifikacijski sustav za inspekciju tekstila koji djeluje od 1992. godine. Kupujete li dječje bokserice, čarape ili drugo donje rublje s oznakom Öeko-Tex, možete biti sigurni da ne sadrži tvari štetne za ljudsko zdravlje ili okoliš. Certifikat Öeko-Tex Standard navodi da u procesu proizvodnje nisu korišteni nikakvi otrovni proizvodi. Nadzire preradu tekstila, upotrijebljene pređe, boja i drugih raznih dodataka.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Ocjena
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 54 stavke
po stranici
1-30z 54 stavke