Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Za izležavanje kod kuće, ali i za ugodan san ili za elegantno planinarenje. Žensko donje rublje s prirodnim motivima postat će vaš najpouzdaniji partner. Zašto bokserice? Jer i žene već znaju da im ovaj kroj daje savršenu slobodu. U ženskim kratkim hlačama možete spavati, ali one su i idealno donje rublje za dom. A ako ste dovoljno slobodni, mož...

Za izležavanje kod kuće, ali i za ugodan san ili za elegantno planinarenje. Žensko donje rublje s prirodnim motivima postat će vaš najpouzdaniji partner. Zašto bokserice? Jer i žene već znaju da im ovaj kroj daje savršenu slobodu. U ženskim kratkim hlačama možete spavati, ali one su i idealno donje rublje za dom. A ako ste dovoljno slobodni, možete ih nositi umjesto kratkih hlačica. Kolekciju veselih hlačica možete upotpuniti komadima s motivimaživotinja ili hrane i pića.

Veselo donje rublje za dobro raspoloženje

bokserice s prirodnim motivima, ali iblagdanskim motivima, svojim su krojem bazirane na muškim hlačicama. Odlikuje se širokom elastičnom trakom koja ne steže struk i opuštenim krojem koji "lepi". Ako više volite češko donje rublje za žene, zatražite ženske gaćice Styx ili Represent. Raznovrsnu ponudu veselih kratkih hlačica u svom portfelju ima i slovački brend Dedoles. bokserice su izrađene od ugodnih materijala. Uglavnom je pamuk. Riječ je o prirodnom materijalu koji koži omogućuje disanje i savršeno upija znoj. U kombinaciji sa sofisticiranim krojem dobivate donje rublje koje ćete poželjeti nositi stalno.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Ocjena
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-3z 3 stavke
1-3z 3 stavke